Lijnbaansgracht, Amsterdam

Dit gemeubileerde appartement is gelegen in het hartje Jordaan om de hoek van de Bloemgracht en Rozengracht. Het appartement ligt op de tweede verdieping aan de zeer stille en beschutte achterzijde van het complex met uitzicht over de binnentuinen. In de buurt is er volop gezelligheid, veel restaurants, cafes, koffie bars, De Hallen en het Leidseplein. Daarnaast veel leuke, creatieve en speciale winkels. De mix van ‘oude ‘en ‘nieuwe’ bewoners maakt de buurt zeer bijzonder. Vlakbij de gezellige 9 straatjes, Westergasfabriek en voor ontspanning kunt u naar het Westerpark. De nabijheid van diverse tram-, busverbindingen en de diverse uitvalswegen zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

€ 3000 p/m


– 104 m2 oppervlakte

– 1 grote slaapkamer

– Volledig Gemeubileerd

 

Toegang tot het trappenhuis en het appartement. Binnenkomst via ruime hal met intercom, meterkast en separaat toilet met fonteintje.
Grote en gezellige zitkamer met prachtig balken plafond en eikenhouten vloer.
Grenzend aan de zitkamer bevindt zich de luxe open keuken voorzien van alle moderne apparatuur.

Aan de zijkant van het appartement is de grote master bedroom, rustig gelegen en met voldoende ruime kasten. Badkamer met ligbad, douche en design wastafelmeubel.

Het complex heeft een grote gezamenlijke binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.