Huis verhuren Amstelveen

Huis verhuren Amstelveen? U bent aan het juiste adres bij Expats Verhuur Amstelveen! Wij hebben veel ervaring met het verhuren van huizen aan expats. Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats genieten een hoog inkomen en kunnen hierdoor huren in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn zij in veel gevallen op zoek naar gemeubileerde, tijdelijke woningen. Uw woning komt na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen gebruik.

Huis verhuren Amstelveen: Onze werkwijze

Expats Verhuur Amstelveen heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Huis verhuren Amstelveen: Vastgoedbeheer

U kunt ook bij Expats Verhuur Amstelveen terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Bij technisch vastgoedbeheer kunt u denken aan het oplossen van kleine technische problemen. Bij financieel vastgoedbeheer aan het innen van de huur en versturen van facturen. Vraag bij uw aanmelding voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in huis verhuren Amstelveen via Expats Verhuur Amstelveen? Neem vandaag nog contact op via 020-2258609 of mail naar info@expatsverhuuramstelveen.nl!