Leegstandswetverhuur Amstelveen

Informatie over Leegstandswetverhuur Amstelveen vindt u op Expats Verhuur Amstelveen. Als het wat langer duurt voordat u uw woning heeft verkocht, kunnen dubbele lasten erg lastig zijn op te brengen. Een uitkomst is dan verhuren via de Leegstandswet. Uw woning blijft dan gewoon te koop staan, terwijl u huurinkomsten ontvangt. Andere voordelen zijn dat uw woning niet leeg staat en hierdoor minder gevoelig is voor vandalisme en dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen. Als de woning is verkocht is het gemakkelijker de huurder te laten vertrekken. U dient een vergunning aan te vragen bij de gemeente Amstelveen. De gemeente Amstelveen stelt een aantal eisen aan verhuur via de leegstandswet:

  • De woning is nog nooit bewoond geweest
  • In de twaalf maanden voor de verhuur is de woning bewoond geweest door de eigenaar
  • In de tien jaar voor de verhuur is de woning in totaal slechts drie jaar verhuurd geweest

Voldoet uw woning aan één van bovenstaande eisen? Dan mag u uw woning verhuren via de Leegstandwet. De kosten voor een Leegstandswetvergunning in Amstelveen zijn €75,30 (2015). Uw vergunning vraagt u aan op de website van de gemeente Amstelveen.  U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning krijgt en u toestemming van uw bank nodig heeft.

Leegstandwetverhuur Amstelveen: De werkwijze van Expats Verhuur Amstelveen

Expats Verhuur Amstelveen geeft u graag advies en informatie over het tijdelijk verhuren van uw koopwoning. Als u de woning eenmaal in de verhuur heeft staan, streven wij om binnen korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze wordt gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij onder andere voor een waterdicht contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Meer informatie over Leegstandswetverhuur Amstelveen? Neem contact op via info@expatsverhuuramstelveen.nl!