Koopwoning verhuren Amstelveen

Koopwoning verhuren Amstelveen? U bent aan het juist adres bij Expats Verhuur Amstelveen. Als u uw koopwoning verhuurd, dan doet u dit via de Leegstandswet. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Bijkomend voordeel is dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen, dit houdt in dat u de huurder kunt laten vertrekken als u de woning heeft verkocht. Houdt er rekening mee dat u toestemming van uw bank nodig heeft en dat uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. De gemeente Amstelveen stelt een aantal voorwaarden aan Leegstandswetverhuur:

  • De woning is nog nooit bewoond geweest (nieuwbouw)
  • In de twaalf maanden voor de verhuur is de woning bewoond geweest door de eigenaar
  • In de tien jaar voor de verhuur is de woning slechts totaal 3 jaar verhuurd geweest


Voldoet uw koopwoning aan bovenstaande voorwaarden? Dan mag u uw leegstandswetvergunning aanvragen. Dit kost €75,30 bij de gemeente Amstelveen.

Koopwoning verhuren Amstelveen: Onze werkwijze

Expats Verhuur Amstelveen heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Geïnteresseerd in koopwoning verhuren Amstelveen of meer informatie? Mail naar info@expatsverhuuramstelveen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!