Verhuren aan expats Amstelveen

Verhuren aan expats

Verhuren aan expats Amstelveen? U bent aan het juiste adres bij Expats Verhuur Amstelveen! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats en hebben de juiste connecties binnen bedrijven. Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn in gehuurd door een bedrijf in Nederland of uitgezonden door een buitenlands bedrijf. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders die woningen zoeken in het duurdere segment. Dit zijn woningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Door de tijdelijke aard van het huurcontract van expats, zoeken zij tijdelijke huurwoningen. Na de verhuurperiode komt uw woning vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

Verhuren aan expats Amstelveen: Onze werkwijze

Expats Verhuur Amstelveen zorgt voor optimale online aanwezigheid van uw woning. Dit doen wij door de advertentie van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden te plaatsen. Daarnaast kijken wij of er een match is tussen de woningzoekenden in ons bestand en uw woning. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

Geïnteresseerd in verhuren aan expats Amstelveen via Expats Verhuur Amstelveen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuuramstelveen.nl of bel 020-2258609!